BOEKINGEN

René Sander is natuurlijk ook te boeken, SOLO maar binnenkort tevens tezamen met zijn band. Een aanstaande theater tour wordt ook niet voor onwaarschijnlijk gehouden.

Dit om zich op de markt zo breed mogelijk aan te kunnen bieden en dat elektronische en akoestische stijlen moeiteloos kunnen samensmelten, maar ook diverse uiteenlopende stijlen. Tijdens optredens geen overbodige luxe

De repetities met band zijn op dit moment in volle gang om medio Juni het eerste echte live concert te geven waarbij een door René volledig zelf geschreven album wordt gepresenteerd.

René is niet zomaar een artiest, maar een rasartiest die de boel op stelten zet en kan inspelen op de wens van het publiek, daarom dat hij naast zijn eigen repertoire een willekeur van Hits die dampen en lekker in het gehoor liggen wil kunnen brengen. Dit, geleerd van zijn lange ervaringen in het covercircuit.

Hij is niet alleen een ‘multi-solozanger’ maar componeert daarnaast of het een lieve lust is.

En hij kijkt verder, want naast het drukke schema nu, dat hij dadelijk zowel SOLO als met band voor allerlei evenementen is te boeken blijft het hoofddoel zijn eigen werk presenteren,

René met band of SOLO, het is muziek op hoog niveau.

Laat je verrassen en je krijgt er 100% muzikaliteit voor terug. Meezingen en een top avond beleven daar is het René om te doen.

Beluister hieronder enkele covers:

“Angels” by René Sander        

 

Vraag naar de beschikbaarheid en prijs.